Неделя, Март 26, 2023
   
Текст

МЕРКИ И ПРАВИЛА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“

МЕРКИ И ПРАВИЛА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“ <<<

ЗАПОВЕД <<<

 

Отлично представяне на учениците от ОУ "Христо Ботев" в областния кръг на националната олимпиада по география и икономика

Учениците от V, VI и VII клас с преподавател г-н Станимир Трифонов, които взеха участие в олимпиадата, постигнаха отлични резултати.
В 1-ва състезателна група (5 клас) Никол Балездрова постигна резултат от 169 точки (1-во място), а Рая Сиромахова- 154 точки. На първо място във 2-ра състезателна група (6 клас) се класира Йоана Бонева с 180 точки. Петър Шейретов и Александър Атанасов имат съответно 150 и 132 точки.
Очакват се да бъдат обявени резултатите на представителите от 3-та състезателна група (7 клас) - Венелин Пенчев и Стефания Ножичкова.
ПОЗДРАВЯВАМЕ ЗА ПОСТИЖЕНИЯТА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ И Г-Н ТРИФНОВ! ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!

{webgallery}

Прочетете още: Отлично представяне на учениците от ОУ "Христо Ботев" в областния кръг на националната олимпиада по география и икономика

   

ОТКРИТ УРОК -"ЗИМАТА И ДЕЦАТА"

На 28.02.2023 г. се проведе открит урок с деца на допълнителна подкрепа на тема: "Зимата и децата".

Урокът се изнесе от ресурсен учител: Адриана Мановска и логопед: Сребрина Диндева.

Поканени и присъстващи на урока: г-жа Илонка Толева, г-жа Юлия Стефанова, г-жа Боряна Бояджиева, г-н Делчев и наши колеги.

 

{webgallery}

Прочетете още: ОТКРИТ УРОК -"ЗИМАТА И ДЕЦАТА"

   

150 ГОДИНИ ОТ ОБЕСВАНЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

               „Левски! Име – знаме, име – титла! Знаменосец на Свободата!“

            Така започна рециталът посветен на 150 години от гибелта на Васил Левски с участието на учениците от Va, Vб и Vв и ЦДО – III A,Б и III А, В клас. Във фоайето на училище „Христо Ботев“ прозвучаха стихове и песни за великия син на България.

            Учениците от ЦОУДIIIклас заедно със своите ръководители- г-жа Миронска и г-жа Хаимова изработиха работни листове и картички с лика на Левски.

Към проявите с кратко тържество се включиха и ученици от ЦОУД - I и II клас.

            На 19 февруари ние прекланяме глави пред подвига и саможертвата на един от най-преданите и честни синове на България. Представители от петите класове положиха цветя и отдадоха почит с едноминутно мълчание пред паметната плоча и паметника на Васил Левски. 

ВИДЕОКЛИП - РЕЦИТАЛ <<<

 

Прочетете още: 150 ГОДИНИ ОТ ОБЕСВАНЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

   

РОДИТЕЛСКИ СРЕЩИ

Уважаеми родители,

На 7.03.2023 год. и на 9.03.2023 год. ще се проведат родителски срещи за V, VI и VII класове. Част от дневния ред на тези срещи ще бъде избор на представители за Обществен съвет към ОУ „Христо Ботев“ от всяка паралелка, които да се включат в избирането на нов Обществен съвет на училището.

Прилагаме ПОКАНА за родителска среща ТУК <<<

и Правилник за създаването, устройството и дейността на Обществения съвет ТУК <<<

   

страница 1 от 62

Login Form