Сряда, Декември 11, 2019
   
Текст

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

  Отново е месец декември, месецът в който по традиция отдаваме почит на патрона на нашето училище- Христо Ботев.

   По този повод и в навечерието на Коледните и новогодишни празници във физкултурния салон на училището се проведе тържествен Коледен концерт. В него участие взеха ученици от всички класове. С кратък рецитал в изпълнение на учениците от 4-ти клас, бе почетен един от символите на нашето Отечество- поет и революционер, ревностен пазител и създател на националните идеи, патрона на нашето училище – ХРИСТО БОТЕВ. Директорът на училището, г-н Делчев награди изявени ученици, спечелили награди и медали от различни конкурси.

  Магдалена Кисьова от II г клас получи грамота за своите спортни постижения, а за издигане престижа на училището на различни певчески конкурси- Стеанна Георгиева от II б клас.

   Традиционно бяха наградени и спечелилите в конкурса за „Най- красива коледна картичка“. Призът за „най- добре украсена стая“ получиха а и I б класове.

В духа на коледните празници на всички класирали се ученици в конкурсите, г-н Делчев раздаде грамоти и награди.

  Ръководството на училището поздравява всички ученици, учители, служители и родители с патронния празник на училището и пожелава светли Коледни и новогодишни празници!

към снимките ТУК

Login Form