Сряда, Април 01, 2020
   
Текст

ДА ГОВОРИМ ЗА ВИРУСА ЕДНОВРЕМЕННО – СЕРИОЗНО И ОТГОВОРНО, НО В ДИАПАЗОНА ОТВЪД ПАНИКАТА И СТРАХА

 Песента на двете съавторки на текста Габриела Вергилов (музика и изпълнение) и Розалина Буркова (дизайн и анимация) ни дава шанс да говорим и даже да "пеем" мерките срещу разпространението на вируса на болестта Covid 19 по наистина различен начин - не през страха и паниката, а с намигане и внимание към детайла в полезните съвети, които трябва да следваме.  

КЪМ ПЕСЕНТА - ПОВТАРЯЙ СЛЕД МЕН-19

Постер-респираторенетикет

{webgallery}

Прочетете още: ДА ГОВОРИМ ЗА ВИРУСА ЕДНОВРЕМЕННО – СЕРИОЗНО И ОТГОВОРНО, НО В ДИАПАЗОНА ОТВЪД ПАНИКАТА И СТРАХА

 

ОБРЪЩЕНИЕ НА ДИРЕКТОРА НА ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“

Уважаеми родители, мили деца, изпълнителни колеги, благодаря на всички вас за положените усилия през първия ден на дистанционното обучение. Справихте се чудесно. Продължаваме напред.

                 Уважаеми родители, благодаря, че подпомагате на децата, че отделяте допълнително време за тях. Те имат нужда, за да придобият куража, че могат да се справят с всички трудности.

               Мили деца, благодаря ви за усилията, които полагате за вашето обучение, макар и далеч от учителите! Тези усилия си заслужават, защото след като се видим отново в училище, вие ще имате по-голямо самочувствие на успели хора. Тогава ще имате знанията, но ще имате и уменията сами да си набавяте тези знания!

               Колеги, благодаря ви за всичко което правите за децата! Само в трудни моменти се разбира стойността на един човек. А когато той е учител, това е още по ценно. Гордея се с вас! С вас, заедно можем да постигнем всичко!

             Към всички вас ми е призива да си останете вкъщи, там където е възможно. Родители, ограничете контактите си! Вярвам, че цялото ни семейство - ученици, учители и родители ще се видим живи и здрави, победили вируса!

                    Денко Делчев – директор

... част от коментарите на нашите родители. Благодарим Ви за съпричастността, доверието и градивната критика....

Вилиана Станилова  17.03.2020 13:55:12

Благодаря Ви!

Продължаваме все така :)

Само да сме здрави !!!

Хубав ден!

Юлия Арнаудова  17.03.2020 13:56:25

Благодарим Ви!

Димитрина Вълкова  17.03.2020 14:05:40

Благодаря Ви!

Елена Гвоздейкова  17.03.2020 14:36:20

Благодаря за всичко, което правите - ръководство и учители! Пожелавам ви сили  и търпение! Бъдете здрави!


Таня Иванова
  17.03.2020 23:03:01

Аплодисменти за учителите, които в този труден момент за всички, продължават да си вършат работата с огромна любов!
Благодарим Ви за усилията!
Пожелавам скоро да сте заедно с децата!
Бъдете здрави!

Магдалена Цонева  18.03.2020 08:30:19

Да на думи звучи добре. Дано обаче не очаквате родителите да успеем да заместим учителите. Помнете, че за нас ваканция няма. Ние работим въпреки условията.  После преподаваме до 12/1 през ноща :) 
Десислава Балездрова
  18.03.2020 10:28:10

Здравейте! Знаем, че за всички е трудно, но го правим за нашите деца. Ще пишем, ще учим до 1 до 2 за благото на децата. Не мисля, че на учителите им е по - лесно от на нас. Да виждат празните стаи, да не чуват детския смях. Всички сме в това положение. Бъдете здрави и нека да се справим заедно!

   

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Уважаеми родители, скъпи ученици,

във връзка с обявеното извънредно положение в България по повод COVID-19 и заповед № РД - 01-124 от 13.03.2020 г. на министъра на здравеопазването, Ви информираме, че считано от 16.03.2020 г. до 29.03.2020 г. учебни занятия в ОУ "Христо Ботев" няма да се провеждат.

   

НЕУЧЕБНИ ДНИ

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

Със заповед на кмета на Община Сливен Стефан Радев (РД-15-572/11.03.2020г) е удължена ваканцията на учениците. Дните 12-ти и 13-ти март са обявени за неучебни с цел превенция на риск от разпространение на вирусни инфекции.

Заповедта важи за всички училища на територията на Община Сливен. Тя е сведена до знанието на началника на Регионалното управление на образованието – Сливен и на директорите на учeбни заведения на територията на общината.

към ЗАПОВЕД


   

НЕУЧЕБНИ ДНИ

Уважаеми родители и ученици,

Със заповед на кмета на Община Сливен 6 март – петък, е обявен за неучебен ден, с цел ограничаване на риска от повишаване на заболелите от остри респираторни заболявания. Със заповед на министъра на здравеопазването от 6 до 11 март включително е обявена грипна епидемия за цялата страна и се преустановяват учебните занятия.

   

страница 1 от 42

Login Form