Петък, Декември 06, 2019
   
Текст

ЗАСЛУЖЕНО ОТЛИЧИЕ ЗА НИКОЛ ДИМИТРОВА ОТ IIА клас

На 04.12.2019 г. в зала „Май“ се проведе церемонията по награждаване на победителите в първи кръг на Международния математически турнир „Математика без граници“.

Присъстваха г-н Димитър Назъров, старши експерт по математика в Регионалното управление на образованието в Сливен, учители и родители.

Заместник-кметът на община Сливен г-жа Пепа Чиликова връчи сребърен медал и сертификат на Никол Димитрова от IIА клас.

Гордеем се с успеха на Никол и пожелаваме да постига нови победи!

{webgallery}

Прочетете още: ЗАСЛУЖЕНО ОТЛИЧИЕ ЗА НИКОЛ ДИМИТРОВА ОТ IIА клас

 

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ- СПЕКТАКЪЛ

ВГ"СЛАВЕЙЧЕ "днес участва в концерта в гр.Ямбол, посветен на международния ден на хората с увреждания, заедно с хората от Фондация "Милосърдие " от гр.Сливен с вокален педагог Нина Стойчева. На концерта присъства зам.кмета на Ямбол- Енчо Кирязов.

към ВИДЕО

 

{webgallery}

Прочетете още: БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ- СПЕКТАКЪЛ

   

НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ!

 

1

   

НА РОЖДЕН ДЕН НА ПП „СИНИ КАМЪНИ“

 

На 28.11.2019 г. природолюбителите от Vв и Vг клас бяха част от празника на Дирекция Природен парк „Сините камъни“- 39 години от обявяването му за природен парк, с цел опазване на специфичното биоразнообразие и характерните скални феномени. Г-жа Петрова – директор на ДПП „Сините камъни“ произнесе приветствени слова и същинската част започна - децата участваха в забавни и интересни игри с екологична насоченост и научиха нови факти за Природния парк. Най – интересната игра беше „Полет към Кушбунар“ – разработена на принципа „Не се сърди човече“, включваща полета с характерни за Природния парк наименования.

 

{webgallery}

Прочетете още: НА РОЖДЕН ДЕН НА ПП „СИНИ КАМЪНИ“

   

БОБЪР- БЪЛГАРИЯ 2019

На 10.11.2019 г. се проведе състезанието "Бобър-България", което е част от Международното състезание "Бобър" за ученици в областта на информатиката и компютърната грамотност. Станимира Димитрова от 6а клас получи сертификат за участие във възрастова категория 6-7 клас. В България състезанието се организира от Съюза на математиците в България (СМБ) и Института по математика и информатика при БАН (ИМИ - БАН).

Поздравяваме Станимира за проявения интерес и достойно представяне!

 

{webgallery}

Прочетете още: БОБЪР- БЪЛГАРИЯ 2019

   

страница 1 от 35

Login Form